translation missing: nb.general.navigation.skip_to_content

Om ossHvorfor startet vi Kopp?
Vi mener kvalitetskaffe og noe godt å drikke på skal være mulig å unne seg hver dag til en rimelig pris. Derfor har vi åpnet Kopp, en ny kaféaktør med fokus på deg og din hverdag. Kopp er der for deg når du er på farten, eller har god tid. Når du blir lei av hjemmekontoret, eller trenger et hyggelig sted å møte venner. Vi bor i nabolaget ditt, klare med god kaffe, kalde som varme drikker og fersk bakst, for å gjøre din hverdag litt bedre.

 

Eventyret Kopp
Vi åpnet første Kopp på Grünerløkka i november 2020. Det har vært litt av et eventyr fra vi slo de første spikerne i veggen til vi serverte den aller første koppen fra Kopp. Siden den gang har vi solgt noen kopper og det har vært stor stas å se alle de gode tilbakemeldingene kundene våre gir oss ❤️ Vi gleder oss til å fortsette eventyret, og håper at også andre deler av Norge skal få smake kopper fra Kopp i nær fremtid. 

Karriere i Kopp
Vi i Kopp er nesten alltid på utkikk etter nye, flinke medarbeidere som vil være med på å drive eventyret Kopp videre. Hos oss får man mye ansvar og tillit fra første dag, uavhengig av hvilken posisjon man jobber i. Er du løsningsorientert, flink med mennesker og liker å ha mange baller i luften samtidig? Da vil vi gjerne høre fra deg. 


Send oss en søknad til hei@koppkaffe.no med info om hva slags stilling du ønsker.